Hypotheek Focus FinanciŽle Diensten Brabant
HomeHypothekenBeleggingenWerkwijzeServiceContactZoeken

Menu
Werkwijze
Het traject

Onze werkwijze wordt door al onze klanten als zeer prettig ervaren. Wij komen u in uw thuissituatie opzoeken. Dit doen wij vooral voor u, zodat u niet op een kantoor met allerlei mensen die in en uit lopen uw financiële huishouden bloot hoeft te geven maar dat u dat lekker in uw eigen vertrouwde omgeving kunt doen. Daarbij heeft u natuurlijk alles bij de hand en kunnen er geen zaken worden vergeten. Verder krijgt de betreffende adviseur een goed beeld van u, wat ook zeer belangrijk is voor de advisering.

Ten tweede komen we bij u langs wanneer het ù uitkomt. Geen vaste kantoortijden dus maar gewoon wanneer u eens tijd heeft.

Na onze inventarisatie gaan wij voor u uitgebreid rekenen en vergelijken zodat wij met verschillende voorstellen en mogelijkheden een tweede keer bij u terug komen. We zullen dan de berekeningen in begrijpelijk nederlands toelichten en zo mogelijk een advies uitbrengen. U kunt dit alles rustig laten bezinken of op het gemak nog eens doorlezen en indien u wel iets ziet in één der mogelijkheden komen we voor de derde keer bij u terug voor het benodigde papierwerk.


Het traject

Grote Kerkstraat 25
4651 BA Steenbergen
Tel
Mobiel
0167 - 52 22 99
06 - 51 21 87 68
Email
Website
info@fdbrabant.nl
www.hypotheekfocus.nl
Retro Web