Hypotheek Focus FinanciŽle Diensten Brabant
HomeHypothekenBeleggingenWerkwijzeServiceContactZoeken

Menu
Hypotheken
Beleggings/effectenhypotheek

Bij een beleggingshypotheek, ook wel effectenhypotheek genoemd, vinden tijdens de looptijd van de hypotheek geen aflossingen plaats. De aflossing zal plaatsvinden op de einddatum vanuit de opgebouwde waarde van de beleggingsportefeuille.

Naast het afsluiten van een hypotheek opent men ook een beleggingsrekening. Hierop kunnen eigen middelen worden gestort, maar ook kan er extra geld uit de hypotheek in gestort worden. U bepaalt zelf waarin u dit geld wilt laten groeien. U kunt dus besluiten meer in aandelen of juist meer in obligaties te beleggen. Hoe of wat precies bij u het beste past zal naar voren komen uit een risicoanalyse. De vermogensbeheerder gaat met uw geld aan de slag.

Het eindkapitaal is bij deze hypotheekvorm niet gegarandeert. Het rendement op uw beleggingen is afhankelijk van de stijgingen en dalingen op de beurzen of hoe uw vermogensbeheerder met uw geld omgaat. Hierdoor kan het zijn dat u meer of juist minder kapitaal opbouwt dat u voorzien had.

Deze hypotheekvorm is voor u geschikt indien u een eventuele tegenvaller kan dragen en niet door plotselinge dalingen wordt afgeschrikt.


Beleggings/effectenhypotheek

Grote Kerkstraat 25
4651 BA Steenbergen
Tel
Mobiel
0167 - 52 22 99
06 - 51 21 87 68
Email
Website
info@fdbrabant.nl
www.hypotheekfocus.nl
Retro Web